• Vereniging

  Keep – Fit 70’: de zeer actieve & gezellige Roosendaalse korfbalvereniging voor iedereen!

  Keep–Fit'70: de zeer actieve & gezellige Roosendaalse korfbalvereniging voor iedereen!

  Korfbalvereniging Keep–Fit’70 is opgericht in 1970. We zijn begonnen als een kleine vereniging met ongeveer 100 leden en de laatste tien jaar zijn we uitgegroeid tot een vereniging met ca. 180 actieve leden.

  Korfbal is een actieve sport, waarbij je alle spieren in je lichaam gebruikt om op het veld (april-oktober) of in de zaal (november-maart) te bewegen.  Je beweegt continu in het veld, je moet zowel aanvallen als verdedigen en je speelt tegen je directe tegenstander. Een afwisselende, leuke en vermoeiende sport waar je veel energie van krijgt!

  Het is met 95.000 leden landelijk met recht een van de grootste ‘gemengde sporten’ in Nederland. Wij zijn de enige korfbalvereniging in Roosendaal en groeien nog elk jaar. Korfbal is zowel voor jong als oud.

  Door de week wordt er voornamelijk getraind en in het weekeind worden de wedstrijden gespeeld. Keep-Fit'70 speelt haar wedstrijden op zaterdag.

  En we hebben tijdens het veldseizoen ook een team in de midweek-competitie.

  Daarnaast organiseren we regelmatig activiteiten: voor de kinderen bijvoorbeeld paaseieren zoeken of een gezellige high tea, het jaarlijkse bezoek van Sinterklaas, ons jaarlijks dubbelschiettoernooi (voor iedereen) en het jeugdkamp.

  Kortom, korfbal bij Keep-Fit'70 is een sociale activiteit binnen een gezellige sociale groep mensen!  Denkt u, dat wil ik ook wel eens mee beleven, neem dan rustig eens contact op, kijk onder "lid worden?" of kom eens langs in onze kantine 'Ons Kot' op sportpark Vierhoeven.  Er zijn altijd Keep-Fitters aanwezig die u kunnen vertellen hoe u deel kunt nemen aan een proeftraining of gewoon om sfeer te proeven.

  U bent van harte welkom binnen onze vereniging en de koffie/thee of iets anders staat altijd voor u klaar in 'Ons Kot'

   

  Tot snel!