• Trainingsactiviteiten n.a.v. laatste Coronapersconferentie

  21 dec 2021
 • Beste leden,

   

  De aangescherpte maatregelen die afgelopen zaterdag tijdens de persconferentie bekend zijn gemaakt hebben helaas ook weer invloed op onze sportmogelijkheden.

  Alle binnensportlocaties zijn vanaf 19 december tot minimaal 14 januari gesloten. Dit heeft als gevolg dat we de komende weken helemaal geen gebruik kunnen maken van de zalen.

  Op zaterdag 25 december en zaterdag 1 januari zou er al niet getraind worden vanwege de feestdagen, maar ook op zaterdag 8 januari is dit nog niet mogelijk.

  Het bestuur heeft in overleg met de TC en JTC besproken wat we de komende periode willen gaan doen.

  Samen hebben we besloten om t/m 14 januari het korfballen even stil te leggen. We wachten de persconferentie in de week daarvoor af en hopen natuurlijk op versoepelingen. Mocht het na 14 januari weer mogelijk zijn om binnen te sporten dan pakken we de trainingen vanaf 15 januari in de zaal weer op. Hiervoor zal t.z.t. een schema volgen.

  Mocht het zo zijn dat de maatregelen worden verlengd dan willen we overschakelen naar trainen op het veld vanaf 15 januari. Ook daarvoor zal dan t.z.t. een schema volgen. Het buiten trainen is natuurlijk wel weersafhankelijk, maar wat mogelijk is gaan we doen.

   

  Mochten er hierover vragen zijn dan kunt u terecht bij een van de bestuursleden.