• Sporten onbetaalbaar??! Echt niet!

    Soms bent u als ouder of verzorger in zo’n situatie gekomen dat u het sporten of het deelnemen aan andere activiteiten voor uw kinderen niet (meer) kunt betalen. Voor u zijn er meerdere initiatieven om uw kind toch te laten sporten. Klik hieronder op de logo’s om de mogelijkheden te benutten. Want wij vinden dat ieder kind recht heeft om mee te kunnen doen! 


    Stichting Paul is een Roosendaals initiatief, dat zich ten doel heeft gesteld om alle kinderen in de gemeente Roosendaal te kunnen laten sporten. Sport is juist zo belangrijk voor kinderen om samen met leeftijdgenootjes plezier te hebben op een gezonde manier.


    Stichting Leergeld: Kansen voor alle kinderen! Schoolreisjes, sporten, muziekles, een verjaardag vieren of een dagje uit. Het lijkt zo gewoon dat alle kinderen in Nederland dit kunnen doen, maar niet elke ouder kan dit betalen. 1 op de 8 kinderen groeit namelijk op in armoede. Voor de toekomst van het kind, het gezin en uiteindelijk ook de samenleving is het heel belangrijk dat ieder kind de kans krijgt om mee te doen met leeftijdsgenoten.