• PR- & Sponsorcommissie

  Vanaf 2019 weer opnieuw leven ingeblazen met oude bekenden alsook nieuwe aanwas. We zijn blij dat we weer met een volledig team aan de slag kunnen.

  De missie van de commissie:

  samen het promoten van onze vereniging bij zowel onze huidige en voormalige leden alsook alle externe sportieve, maatschappelijke en commerciële partners zoals bijvoorbeeld andere (korfbal)verenigingen, inwoners, gemeente, media, huidige alsook kandidaatsponsoren en leveranciers van onze sportmiddelen, zoals bijvoorbeeld ballen, maar ook clubkleding. Om een duidelijke herkenbare identiteit en een sportieve en maatschappelijke verenigingswaarde uit te kunnen stralen naar zowel buiten als naar binnen toe.

  De commissie bestaat vanaf dit jaar eigenlijk uit vier aparte delen. Deze subcommissies zijn een soort zelfsturende teams waarboven de voorzitter Christian Villée, het overzicht probeert te houden en zich een adviserende, maar toch leidende rol heeft aangemeten. Ook is hij verantwoordelijk voor het binnenhalen van subsidies. Hij is te bereiken via promotie@keepfit70.nl.

  Het PR-team is in het leven geroepen om de spin in het communicatieweb te zijn. Voor de verschillende doelgroepen worden verschillende communicatiemiddelen ingezet. De belangrijkste communicatiemiddelen die zij inzetten zijn:

  - Elke maand een nieuwsbrief met o.a. wedstrijdverslagen, agenda en speel/fluitschema. Teams zullen zelf moeten zorgdragen voor deze verslagen. Ook worden sponsoren in de gelegenheid gesteld om specifieke acties te adverteren.
  - Verenigingswebsite www.keepfit70.nl die vooral een vaste verenigingsinformatiebron moet gaan zijn. Een soort verenigingsbibliotheek en visitekaartje voor zowel binnen als buiten de club. Zoals routebeschrijving, verenigingsagenda, activiteiten, trainingen, teams, commissies, etc, etc..
  - Facebooksite & Instagram: Deze moet meer gaan functioneren als de KeepFit-bijenkorf waar leden met elkaar kunnen communiceren en zelf allerlei nieuwtjes en foto’s op kunnen delen. Waarschijnlijk gecombineerd met onze eigen KeepFit-Instagrampagina. Want iedere verenigingslid kiest zijn eigen manier om op de hoogte te blijven van zijn digitale informatie. Heb je een leuk item plaats dat dan als gast op facebook of stuur het naar redactie@keepfit70.nl.
  - Aanleveren van verenigingsnieuws naar De Roosendaalse Bode en BN/DeStem. De bedoeling is dat in de woensdageditie volgend op het speelweekend het wedstrijdverslag staat van KeepFit 1. (Daarbij zijn we wel afhankelijk of degene van de selectie zondagavond zijn verslag heeft ingeleverd aangezien dat uiterlijk op maandag bij De Bode ingeleverd moet zijn.)
  - de slideshow welke tijdens de veldwedstrijden en activiteiten draait op het beeldscherm in onze kantine.

  In het PR-team zitten Maaike Matthijssen, Astrid van den Hil en Sandra van der Ham (en zij fungeren als de redactie van KeepFit’70. Alles waarvan u vindt dat het op de site, nieuwsbrief of facebook moet gaat via hun. U kunt ze bereiken via redactie@keepfit70.nl.

  Het volgende deel is het Sponsoringteam. Deze heeft tot doel om zo veel mogelijk sponsors te binden aan onze vereniging om onze vereniging zo gezond mogelijk te houden qua inkomsten op financieel vlak. Hierbij heeft zij de volgende taken:

  • Het werven van nieuwe sponsors, zowel op het gebied van geldelijke alsook middelen in natura.;
  • Het onderhouden van contacten met de huidige sponsoren in verband met behoud;
  • Opstellen van sponsorcontracten, het is hiervan belang dat een sponsor kan kiezen uit meerdere pakketten;
  • Samenstellen van een presentatiemap met de verschillende pakketten;
  • Coördineren van bestellingen en plaatsing van reclame-uitingen zowel op de veld- als de zaallocatie(s) tijdens reguliere wedstrijden als ook tijdens andere verenigingsactiviteiten;
  • Regelmatig evalueren van sponsorbeleid.

  Het Sponsoringteam wordt bemand door Marc Manné & Serge Lambregts. Wilt u zelf of weet u iemand die KeepFit wil ondersteunen als sponsor neem dan zeker contact met hun op. Ze zijn bereikbaar via sponsoring@keepfit70.nl.

  Het laatste deel is het Clubkledingteam. Oorspronkelijk een onderdeel van de Prescie, is deze commissie een aantal jaar geleden verder gegaan als een onafhankelijk orgaan onder leiding van Martin Kalsbeek. Onder zijn leiding is de vereniging toen met een heel nieuw kledingpakket gekomen van onze kledingleverancier Muta. Met het stoppen van Martin bij deze commissie komt de commissie weer terug naar de PR & Sponsorcommissie als subcommissie. Ook Simone de Jonge heeft aangegeven te willen stoppen. Dus we zoeken voor deze subcommissie nog mensen die het stokje over willen gaan nemen om in de toekomst met Simone’s advies vanuit ervaring de kwaliteit en beschikbaarheid van verenigingskleding & teamkleding nog verder te verbeteren en eventueel aan te passen indien nodig. Gelukkig hebben Martine Manné en Margot Pols, die al lid waren van deze commissie, aangegeven in de toekomst nog wel ondersteunende activiteiten voor deze commissie te willen blijven uitvoeren.
  Mocht u willen bestellen of hun willen bereiken kijk dan op de speciale kledingpagina. Of mail naar kleding@keepfit70.nl.

  Dan hebben we nog twee andere leden van onze commissie niet genoemd. Dit is ons TechniekteamBart van Wezel doet het technische onderhoud aan de website. En Bjorn van der Ham verzorgt de audiovisuele technieken waar de commissie gebruik van maakt zoals tijdens de thuiswedstrijden van de selectie of andere verenigingsactiviteiten.

  Zoek hieronder de poppetjes bij de namen en laat ons weten als u ons iets wil laten weten!

  Met hartelijke groet,

  De PR & Sponsorcommissie