• Kantine

  Ja, wij zijn een hele gezellige vereniging. Maar wat zouden we daarmee kunnen als we daar niet ons eigen plekje voor hebben. En dat staat op Sportpark "Vierhoeven". In de vorm van de kantine, onze eigen "huiskamer" en we noemen het nog steeds " 't Kot". Dat stamt uit de tijd van onze eerste kantine die op sportpark Hulsdonk stond. Binnen staat het oude originele logo hiervan nog steeds aan de wand.

  Maar vanaf 2016 zitten we in ons nieuwe Kot. De plek waar iedereen tijdens clubactiviteiten tijdens het veldseizoen altijd welkom is. Voor een lekkere kop koffie of een snack in de pauze, een lekker verfrissend drankje, tapje of hapje aan het eind van de wedstrijd en het is natuurlijk de plek voor al onze feesten en andere clubactiviteiten. Voorzien van een heerlijk terras direct grenzend aan ons kunstgrasveld om heerlijk relaxed de wedstrijden te bekijken.

  De dagelijkse leiding is in handen van Trinette en Johan. Maar het allerbelangrijkst zijn natuurlijk de groep barvrijwilligers die u voor, na en tijdens de wedstrijden en bij onze andere activiteiten gastvrij voorzien van uw "natje en droogje".

  Mocht je als lid of ouder hier ook voor geïnteresseerd zijn: hulp is altijd welkom! Neem dan even contact op met Trinette: kantine@keepfit70.nl

   

   

   

 • Vrijwilligers

  Geen informatie