• Huidige sponsors

  Hoofdsponsor

   

  Truck & Carwash van Osta

  is al jaren gespecialiseerd in het schadevrij wassen van auto’s en vrachtwagens. Het bedrijf biedt auto- en vrachtwagen chauffeurs een professionele wasbehandeling van hun voertuig. De truck en carwash is gevestigd in Roosendaal Majoppeveld en trekt klanten van over heel Europa. Maar niet alleen auto's en vrachtauto's. Ook laten veel mensen hun caravan of camper bij hun wassen. Dagelijks krijgt het bedrijf dus te maken met verschillende type voertuigen en begrijpt daarom ook dat niet ieder voertuig op dezelfde manier schoon wordt, daarom past de truck en carwash haar werktechniek per type voertuig aan. Door middel van een voorbehandeling van uw voertuig worden verschillende wastechnieken toegepast. Daarbij gebruikt het bedrijf relatief duurdere producten en de nieuwste technologie om de kwaliteit van het wassen voor u te garanderen en ook daardoor onderscheiden we ons van alle concurrenten.Truck & Carwash van Osta streeft naar een gezonde en milieu vriendelijke truck en carwash en hergebruikt en filtert het overgrote deel van het gebruikte water. Op deze manier draagt Truck & Carwash van Osta bij aan een gezondere en milieu vriendelijke omgeving. 

  Hoofdsponsor

  Autobedrijf Van Osta v.o.f.

  Dit bedrijf bestaat al ruim 35 jaar en is voor velen sinds jaar en dag een betrouwbaar adres in regio West Brabant (Roosendaal, Bergen op zoom, Etten-leur) en omstreken.

  Het bedrijf is na oprichting constant blijven groeien in zowel het klantenbestand als het aanbod van diensten en we ze zijn trots om het merk Hyundai al ruim 35 jaar aan hun bedrijf te mogen “binden”.

  Wat kunt u als klant verwachten? Veel interesse in, en veel enthousiasme voor u en het merk Hyundai, daarnaast staat hun team garant voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. U mag dus heel wat van ze verwachten.

  In de riante werkplaats aan de Ettenseweg 54 te Roosendaal kunnen ze alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden snel en vakkundig voor u uitvoeren en om u nog beter van dienst te kunnen zijn bieden zij een haal/breng service of vervangend vervoer aan. Hun goed opgeleide team van medewerkers staan altijd voor u klaar.

  Breng eens een bezoek aan de showroom en laat u informeren over de verschillende modellen van Hyundai, tevens beschikken zij over demonstratie auto’s welke ze u kunnen aanbieden voor een proefrit.

  U bent van harte welkom!

  Subsponsors

  Timmerbedrijf van Oosterhout

  Zo’n 40 jaar geleden begon Jac van Oosterhout zijn eigen timmerbedrijf. Destijds werden niet alleen trappen, maar ook kozijnen en deuren gemaakt voor een brede klantengroep en stonden net als vandaag de dag kwaliteit en een goede service hoog in het vaandel.

  Zoon Ad van Oosterhout groeide op in de wereld van de houtbewerking en wist vanaf de lagere school al dat hij het timmerbedrijf van zijn vader over wilde nemen. Hij volgde de MTS, richting machinale houtbewerking en startte in 1997 als zelfstandig ondernemer in de houtbewerking.
  Begin 2000 koos hij ervoor samen met zijn vader het familiebedrijf voort te zetten. Sinds 2007 heeft Ad het timmerbedrijf volledig overgenomen van zijn vader, die nog steeds een aantal dagen in de week werkzaam is voor het bedrijf. De fascinatie voor trappen heeft ervoor gezorgd dat dit de specialiteit van dit vakkundige timmerbedrijf is geworden.

  Inmiddels is Timmerbedrijf J. van Oosterhout gegroeid naar een team van zo’n drie man personeel. Een klein, maar slagvaardig bedrijf, met deskundige mensen die een goede service en kwaliteit nastreven. Het bedrijf kenmerkt zich door een grote  mate van flexibiliteit in de dienstverlening. U kunt bijvoorbeeld ook ’s avonds een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom. Of op zaterdag, als dat u beter uitkomt. Klant is koning en het team van Timmerbedrijf J. van Oosterhout probeert dan ook zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van haar klanten door maatwerk te leveren, zowel in de producten die ze levert als in de dienstverlening!

  Lekker bij Geert Kip

   kipspecialist van Zuidwest-Brabant en al jaren onze hofleverancier bij feesten en barbecues! Maar ook voor meer dan kip kunt u bij hem terecht. Heerlijke hors-d’oeuvres, hapjes, tapas, saté- & oosterse buffetten, partypannen en alles voor de barbecue, gourmet & fondue. Vanaf 20 personen verzorgen ze zelfs alles op locatie. Maar natuurlijk ook voor het gegrilde kippetje of drumsticks bent u bij Geert Kip op het beste adres!

   

   "Niemand die zich niet thuis voelt in het Wapen van Roosendaal.”

  Al jaren de het huiscafé van Keep Fit '70. Maar ook voor u! Gezelligheid onder vrienden, familie of collega’s. Overdag de plek bij uitstek voor een goed kopje koffie met appelgebak of een gezellige (netwerk-)borrel.
  Doordeweeks in de avond een ideale plek voor verenigingsleven of borrels. In het weekend de “Place to be” voor de oudere jeugd (van 24 tot 80). Met de sfeer van vroeger en de muziek van toen en nu.

  Markt 9, 4701 PA Roosendaal info@wapenvanroosendaal.nl  www.wapenvanroosendaal.nl

   

   

  Rijschool Senda van Jan Bakker.

  In Roosendaal dé rijschool waar je snel slaagt voor jouw theorie, brommer, motor - of auto rijbewijs.

  Zij helpen je om tegen de voordeligste tarieven snel jouw doel te halen. Je al een rijles voor
  € 37,50. Heb je een vraag, bel  dan gewoon op:

  0165 - 55 26 74 of 06 - 54 344 605

   

  Specialisten op het gebied van portretfotografie, bruidsfotografie & pasfoto’s.

  Maar ook fotorestauraties en reproducties behoren tot onze specialiteiten.

  Of u nu een professioneel collega fotograaf bent of zichzelf nog als amateur beschouwd, wij beschikken over de apparatuur voor het op vakkwaliteit afdrukken en vergroten van uw negatieven en digitale bestanden.

  Maar ook voor alle advies op fotogebied staat onze deur altijd open.

   

  "Een partij die constructief meedenkt"

  De Kok Bouwgroep is een middelgrote zelfstandige onderneming die zijn roots en maatschappelijke betrokkenheid heeft in Brabant en Zeeland. Actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, uitbreiding en onderhoud van vastgoed voor wonen, werken, zorg, onderwijs, cultuur en ontspanning. De ruim 130 medewerkers wonen en werken in het werkgebied.

  Door de regionale oriëntatie staan we dicht bij de markt waarvoor we bouwen, bereikbaar voor onze opdrachtgevers en relaties. We bieden directe en effectieve contacten. We zijn de onderneming met grote betrokkenheid en een hoog kwaliteitsbewustzijn waar op voortgebouwd kan worden.

  Wij maken ons hard de mensgerichte onderneming te zijn en te blijven. Integer, transparant, slagvaardig, realistisch, deskundig en loyaal. De no-nonsens partner die meerwaarde genereert bij elk plan waarbij het wordt betrokken en die waarmaakt wat het afspreekt. Een constructieve partner waar de opdrachtgever desgewenst het plan vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud kan onderbrengen.

  Voor ieder bedrijf of particulier die KeepFit'70 met een klein bedrag een warm hart toedraagt.

  Ook kleine bedragen zijn welkom! We zijn sinds kort gestart met "De Club van 70" en zijn op zoek naar 70 (kleine) bedrijven of particulieren die ons voor een bedrag van € 50,- per jaar steunen. Waarmee u vermeld wordt op de site en op een opvallende plek in ons clubhuis. Doet u ook mee?

  De huidige club bestaat uit:

  Franky's Chocolate - Voor al uw chocolade
  DWFS Facilities - Maatwerk in gevelonderhoud
  2D-ICT - Make's your network
  Go-Karting - Indoor Kartbaan Merwehal
  Warsteiner Nederland - Ons huismerk in bier
  ReDirections - Inspiratie, Motivatie & Communicatie
  LedYears - Leverancier van ons scorebord
  Buro DLP - voor persoonlijk financieel advies