Clubblad

Ons clubblad is een fenomeen op zich. Met enorme inzet van onze Astrid elke 2 maanden bij u op de "virtuele" mat. Want in het kader van kostenbesparing en ecologisch en duurzaam oogpunt printen we het blad niet meer op papier. Behalve voor onze sponsors en op speciaal en persoonlijk verzoek.

Het clubblad staat op zich, maar onze bedoeling is dat het samen met deze verenigingssite en de Facebook site een compleet communicatiekanaal van de vereniging naar alle leden, oud-leden, sponsors en andere belanghebbende is. Zodat iedereen datgene kan nemen van de beleving van iedereen binnen en buiten te creëren en zodat iedereen dat moet en kan weten wat hij nodig heeft om zich thuis te voelen bij Keep Fit '70.

Daar waar de site een complete informatiebron dient te zijn welke de identiteit, waarden, overtuigingen en benodigde info voor ieders korfbalspel en verenigingsactiviteiten op dagelijkse basis, is het clubblad een verbindingselement waar de wedstrijdverslagen van alle teams te vinden zijn en sponsoruitingen te lezen zijn. Alleen de wedstrijdverslagen van 1, 2 en A1 zijn elke week weer te zien op de site. De Facebook pagina is voor de beleving a-la-minute. Omdat ieder mens zijn eigen voorkeur van om info tot zich te nemen, kan men bij ons op allerlei manieren terecht. Via de site, Facebook of dit clubblad.

Echter om al deze communicatiekanalen te voeden hebben we jullie als bron nodig. Dus jullie verslagen en andere interessante stukjes zijn iedere keer weer van harte welkom. En wacht aub niet tot het einde van de maand. Heb je er een klaar, stuur gelijk maar op. We verwachten van ieder jeugdteam iedere week een verslagje/beleving in de vorm van een stukje (liefst met een foto), een tekening of plakwerk voor in het clubblad.

Stuur dat dan naar: redactiekeepfit70@home.nl 


Klik hieronder op het clubblad van uw keuze om het te downloaden:

2017

Maandblad januari-februari-maart 2017   Nieuw!!

2016

Maandblad november-december 2016

Maandblad september-oktober 2016

Maandblad april-mei 2016 2 paginas per vel

Maandblad februari-maart 2016


 

Insturen nieuwe content voor site of nieuwsbrief

Hieronder kun je je wedstrijdverslag insturen. Of misschien heb je iets anders te melden voor op de site of in de nieuwsbrief. Tevens kun je onderaan ook nog een foto of ander plaatje (tekening) meesturen. Zorg er wel voor dat dit plaatje niet groter dan 1 mb is.

Succes!!

De redactie.

Een bericht plaatsen