Nieuwsbrief

Ons clubblad was fenomeen op zich. Met enorme inzet van onze Astrid elke 2 maanden bij u op de "virtuele" mat. Want in het kader van kostenbesparing en ecologisch en duurzaam oogpunt printen we het blad al niet meer op papier. Behalve voor onze sponsors en op speciaal en persoonlijk verzoek.

Omdat er meerdere communicatiekanalen bij gekomen zijn en de opgave van inhoud steeds meer achterbleef zijn we de frequentie gaan terugschroeven. Het aanleveren van inhoud is nog steeds een probleem en we hoorden van meerdere mensen dat het clubblad meer lijkt op een advertentieblad met heel veel wedstrijdverslagen van maar enkele teams (die wel insturen) dan een clubblad van de hele vereniging. Daarnaast is de nieuwe verenigingssite gecombineerd met ons KeepFit-Facebook zo compleet en snel dat het clubblad achterhaald wordt. We hebben dan ook besloten de opzet om met u (onze leden) in contact te blijven te gaan wijzigen.

Vanaf nu kunt alle actuele officiële clubinfo vinden op onze site: www.keepfit70.nl. Daarnaast wordt er door vele leden allerlei leuke informatie en gemaakte foto's geplaatst op onze Facebook site. Dit is echter geen door KeepFit'70 gepost materiaal, dus daar kunnen wij als vereniging geen verantwoordelijkheid voor dragen. Wel plaatsen we vanuit onze site soms berichten hierop door. En andersom.

Daarnaast hebben we het clubblad nu vervangen door een nieuwsbrief. Deze verschijnt vanaf december 2017 elke maand. Een compacte versie van ons clubblad waar een korte samenvatting van de nieuwste berichten van de site alsmede verslagen van onze juniorenteams. Wilt u echter de nieuwsbrief gaan ontvangen dan zult u zich daarvoor in moeten schrijven. Hiervoor staat hier rechts in de sidebar een invulmogelijkheid. Dan krijgt u een bevestigingsverzoek per email om te checken dat het juiste emailadres is opgegeven.

Echter om al deze communicatiekanalen te voeden hebben we jullie als bron nodig. Dus jullie verslagen en andere interessante stukjes zijn iedere keer weer van harte welkom. En wacht aub niet tot het einde van de maand. Heb je er een klaar, stuur gelijk maar op. We verwachten van ieder jeugdteam iedere week een verslagje/beleving in de vorm van een stukje (liefst met een foto), een tekening of plakwerk voor in het clubblad. Onderaan deze pagina kunt u deze materialen/stukjes/foto's insturen via een speciaal invulgedeelte.

Tevens kunt u dat ook sturen naar: redactie@keepfit70.nl 


Klik hieronder op de nieuwsbrief van uw keuze om het te downloaden:

2018

Nieuwsbrief 1 (januari 2018)

Klik hieronder op het vroegere clubblad van uw keuze om het te downloaden:

2017

Maandblad januari-februari-maart 2017   

2016

Maandblad november-december 2016

Maandblad september-oktober 2016

Maandblad april-mei 2016

Maandblad februari-maart 2016


Insturen nieuwe content voor site of nieuwsbrief

Hieronder kun je je wedstrijdverslag insturen. Of misschien heb je iets anders te melden voor op de site of in de nieuwsbrief. Tevens kun je onderaan ook nog een foto of ander plaatje (tekening) meesturen. Zorg er wel voor dat dit plaatje niet groter dan 1 mb is.

Succes!!

De redactie.

Een bericht plaatsen