Mirthe & Barry hebben nieuwe schoenen!! Met dank aan Mervo Sport.

Ook Mirthe is blij met haar nieuwe zaalschoenen..

Afgelopen Dubbelschiettoernooi werd er door onze nieuwe clubkleding-leverancier Mervo Sport een extra strafworpencompetitie georganiseerd. Voor het beste jeugdlid en de beste senior stelden ze een nieuw paar

Zie Barry glunderen met z’n nieuwe kunstgrasschoenen

schoenen ter beschikking. En die werden gewonnen door Mirthe van Loenhout en Barry Jansen! En zij hebben afgelopen zomer hun schoenen opgehaald bij Mervo Roosendaal aan het Roselaarplein. Ook de plek waar men op dit moment een grote voorraad aan onze nieuwe KeepFit’70-clubkleding in de rekken heeft. Helaas zijn door interne verwarring bij Mervo een aantal kledingstukken erg laat afgeleverd en waren de afspraken niet goed gemaakt over de clublogo’s. Dus de broeken en rokjes hebben nog geen logo. Mervo betreurt dat en vraagt die leden die logoloze clubkleding hebben ontvangen even langs te komen op de vestiging waar het terwijl u wacht (mits het natuurlijk niet te druk is) alsnog bedrukt wordt. Voor de logo’s van de shorts en rokjes kunt u pas over 2 weken terecht, omdat ze nog speciaal in het groen moeten worden besteld. Mocht u op uw kleding nog een extra tekst bij willen hebben, zoals bijvoorbeeld uw naam op de rug, dan kan dat ook tegen meerbetaling.

Een voorstelling over hoe de kleding er ongeveer uit zal komen te zien.

De bestelsite van Mervo komt deze week gereed en wordt dan geplaats op onze verenigingssite. Ook kunt u op deze bestelsite naast uw bestelling ook een eventuele tekstbedrukking aangeven. Alle clubkleding zal altijd voorzien zijn van het clublogo. Maar u kunt natuurlijk ook naar de winkel van Mervo gaan aan het Roselaarplein waar u na het passen de kleding direct mee kunt nemen.

Hartelijk groet van de kledingcommissie.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *