Uitverkoop Keep-Fit clubkleding! Nieuwe kledinglijn op komst. Sla nu je slag!

Het bestuur heeft samen met de PR & sponsorcommissie besloten over te stappen naar nieuwe clubkleding en dus een andere leverancier. Het huidige contract met Muta liep af en doordat we bij herhaling klachten hoorde van leden over de bestelprocedures en er bij de selectie sprake was bij de trainingspakken van onverklaarbare materiaalslijtage die niet structureel opgelost werd zijn we gaan kijken naar andere mogelijkheden. En we zijn uitgekomen bij een plaatselijke ondernemer. Korte lijnen en hoge service hebben de doorslag gegeven.

De kleding zal geleverd gaan worden door Mervo-sport uit Roosendaal. We zijn op dit moment met een kleine commissie aan het besluiten welke kleding en welk pakket aan kleding we gaan werken. Met eenvoudige bestel- en betaalprocedures via internet of via directe aankoop via de winkel van Mervo en bij KeepFit-evenementen waarbij ze een sportkledingstand zal gaan bemannen. En met kant en klare sponsorpakketten waardoor ook kleine en nieuwe sponsoren een team kunnen gaan sponsoren.

Maar we hebben nog een kleine voorraad kleding van Muta liggen op voorraad. En die kunnen jullie voor een klein prijsje aanschaffen. Want de rokjes en broekjes blijven gewoon wit en het logo blijft gewoon hetzelfde. En een groene hoodie blijft altijd modieus, toch?

Hieronder een lijst van wat nog aanwezig is met de prijzen. Wat verkocht is wordt bijgewerkt. Blauw = gereserveerd, maar nog niet verkocht! Tot nu toe verkochte items: 10

Rokjes van € 25,- voor € 12,50 ; mt 116 (2 st), 140 (1) 152 (3),  XS (1), S (2), M (1), L (2), XL (1), XXL (1)
Broekjes van € 15,- voor € 7,50 ; mt 116 (2), XS (1), S (1), XL (1), XXL (2).
Trainingsjas van € 25,- voor € 12,50 ; mt 116 (1), XL (1).
Trainingsbroek van € 20,- voor € 10,- ; mt XL (1)
Hooded sweater van € 27,50 voor € 13,50 ; 128 (1), XL (1)


Bestellen doe je via promotie@keepfit70.nl . Dan worden ze geleverd door Jetske tijdens de trainingsavond. Waarbij u met haar contant en gepast afrekent. Of via een pinbetaling in de kantine.

En wie het eerst komt wie het eerst maalt! En op is op! Sla nu je slag!

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *