De 30 op het scorebord!!

Na de overtuigende overwinning van 24-13 tegen Zaamslag met de steun van het thuispubliek stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Eureka op het programma. Het was aan onze stand verplicht om te winnen en de manier waarop? Die was bekend. Doelstelling was al weken de 30 doelpunten halen.

Keep-Fit kwam roestig uit de startblokken waardoor er zelfs een 2-1 achterstand op het scorebord te zien was in het Rotterdamse. Dit was ook gelijk het laatste sprankje hoop voor Eureka dat er een echte wedstrijd te zien zou zijn. Dat lieten we niet gebeuren! Maar toch waren bij een ruststand van 2-11 de Roosendaalse spelers en coach alles behalve tevreden.

In de 2e helft moest het beter. Gelukkig werden de kansen gemakkelijker genomen en vielen de doelpunten aanzienlijk sneller. De KeepFit-motor kwam goed op gang.

En zo, na een spannende strafworp, zette Wouter in de laatste minuut het 30ste doelpunt tegen de 3 van Eureka. Doelstelling was eindelijk behaald, de blik kon weer op vooruit.

Volgende week staat ZKV op het programma en is het zaak het niveau hoog te houden en het slagschip op stoom. Op weg naar promotie!

Bedankt aan de doorgekomen reserves en publiek!

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *