Keep Fit ’70 1 zonder moeite langs Eureka

Zaterdag 1 december stond de eerste thuiswedstrijd voor Keep-Fit‘70 op het programma. Na het enthousiast oplopen met het team van de week, Keep-Fit F1 en een mooie doorloopbal van Roan, kon de wedstrijd starten.

In een goed gevulde sporthal “In de Roos” wist ons thuisteam wat het vandaag moest doen: aanvallend scherp starten en verdedigend vanaf minuut 1 veel druk geven. Ons eerste begon scherp aan de wedstrijd en kwam al snel op een 4-1 voorsprong.

Aanvallend had het team uit Roosendaal de zaken op orde. Verdedigend werden helaas nog teveel fouten gemaakt in het begin en werd er te weinig druk gegeven, waardoor Eureka het eerste gedeelte van de wedstrijd in het spoor van Keep Fit ‘ 70 kon blijven.
De prima fluitende scheidsrechter Iman Vleugel uit Kapelle floot bij een 15-8 tussenstand af voor de rust.

In de tweede helft werd de verdedigende druk opgevoerd, waardoor Eureka nauwelijks een fatsoenlijke aanval op kon zetten. De fouten van Eureka werden door Keep-Fit afgestraft en omgezet in doelpunten. Zo liepen onze Keep-Fitters gemakkelijk verder uit en bij een stand van 27-12 floot de scheidsrechter af.

Zaterdag 8 december staat er wederom een thuiswedstrijd op het programma.
Keep Fit ‘ 70 speelt om 11:00 uur thuis tegen ZKV. Team van de week is de E1. Graag zien wij u weer langs de lijn!

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *