Keep-Fit 1 begint zaalseizoen met een overwinning tegen Zaamslag.

Afgelopen zaterdag mocht het eerste aantreden tegen Zaamslag. Na een prima veldseizoen waarin het vlaggenschip van Keep-Fit’70 bovenaan eindigden in de derde klasse, moet het in de zaal een klasse lager aantreden. Het team was erop gebrand om een goede start te maken in de zaalcompetitie.

De wedstrijd begon wat stroef waarin het lang wachten was op een doelpunt. Gelukkig wist Janneke de score te openen door een vrije bal te verzilveren. Zaamslag startte voortvarend en nam brutaal de leiding met een 3-1 voorsprong, door hard te werken als team. Keep-Fit kwam terug tot 3-3 door goals van Wouter en Jeroen. De wedstrijd ging vervolgens gelijk op tot een stand van 6-6. Keep-Fit had moeite om in het spel te komen en de aanvallen te belonen met een doelpunt. Aan het eind van de eerste helft begon te motor te draaien en liep Keep-Fit uit op Zaamslag. Een speciale vernoeming voor het prachtige doelpunt van Sofie. Zij schoot in het fluitsignaal voor de rust Keep-Fit naar een 7 -11 ruststand.

In de rust wist de Roosendaalse ploeg dat het beter moest. De aanvallen werden beter alleen misten de afronding nog. Na rust leek de ploeg uit Zaamslag moe te worden en liep het vlaggenschip langzaam uit. Mede door 2 goals van Helen en sterk spelende wouter, die uiteindelijk goed bleek voor 8 doelpunten. Aan het einde van de wedstrijd was er nog een invalbeurt voor Darren die met een doelpunt en later nog een afgekeurd doelpunt(verdedigd) prima inviel. De wedstrijd eindigde met wat rommelig, maar de overwinning kwam verder niet in gevaar. Er werd afgefloten bij een stand van 13 -22.

Komende zaterdag speelt ons eerste een thuiswedstrijd tegen Eureka uit Rotterdam. De wedstrijd start om 14:00 in Sportcentrum “In de roos”. Hiervoor speelt ons 2e team om 12:50 uur tegen ADO 3 uit s’Gravendeel.

We hopen natuurlijk op veel toeschouwers langs de kant.

Scores: Wouter (8x), Jeroen(2), Janneke(1), Sofie(1), Fabian(3), Jelle(2), Helen(2), Lana (2) en Darren (1)

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *