Schrijf je nu in voor de Keep-Fit’70 nieuwsbrief!!

Beste leden,

Als het goed is heeft u afgelopen week de eerste nieuwsbrief ontvangen. Helaas moest Sandra het volledige bericht wat ik ter doorsturen aan haar aangeleverd had inkorten, aangezien het KNKV-account restricties heeft met het doorsturen van links. Daardoor is de link ook niet geheel "actief" doorgestuurd. Voor de mensen die deze link niet hebben activeren, hieronder de link nogmaals:

Nieuwsbrief 1 (januari 2018)

Het was de bedoeling dat we die al zouden sturen zo rond de kerst, maar door zowel technische (bedankt Bart, voor de oplossing) als persoonlijke problemen kwam deze nieuwsbrief niet op tijd gereed. Vandaar dat het stukje van onze voorzitter enigszins qua data niet geheel meer klopte, maar dat is geheel onze schuld.

We zijn hierdoor o.a. moeten gaan werken met een ander nieuwsbrief-programma. Daardoor zijn alle mails van inschrijvers tot nu toe helaas verloren gegaan. Wil je in de toekomst nog gewoon de nieuwsbrief ontvangen dient iedereen (ook heb je je dus al ingeschreven) zich nogmaals in te schrijven via de site. Aan de onderkant van dit bericht kunt u dat ook doen.

Mocht u denken: wat weinig stukjes......dat klopt, maar we zijn afhankelijk van ingestuurde verslagen die men zelf naar ons op moet sturen naar onderstaand emailadres. Dus niet naar je trainer of coach, maar als je aan de beurt bent om een stukje te schrijven, gewoon zo snel mogelijk mailen naar: redactie@keepfit70.nl . Ook ander materiaal gelieve naar ons te mailen. Dat geld ook voor onze sponsors, als ze bijvoorbeeld tijdelijke acties hebben waar onze leden van MOETEN weten...

Mail ons aub GEK!

Dat was het dan voor januari. De volgende nieuwsbrief komt de eerste week van februari 2018.

Redactie: Astrid & Christian 
redactie@keepfit70.nl

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *