Keep-Fit 1 verpulverd Ten Donck

Afgelopen zaterdag 15 april mocht het Roosendaalse korfbalteam, voor de vierde keer dit seizoen, het Ridderkerkse Ten Donck bekampen. De vorige drie wedstrijden bleken zij telkens te sterk voor de groen-witten al eindigde de laatste zaalwedstrijd tegen hun wel in een spannend slot waarin Keep-Fit lang aanspraak maakte op de overwinning.

Dit gaf op het veld in Ridderkerk wel hoop voor ons achttal o.l.v. Martin Kalsbeek om een goede prestatie neer te zetten. De eerste scores waren voor de blauw-gelen van Ridderkerk. Keep-Fit had last met de stevige wind op het veld, maar kwam wel terug opzetten tot 2-3. De tegenstander scoorde tussentijds nog wel twee keer, maar ons achttal vond intussen makkelijker de weg naar doel met vier treffers, zo werd het 4-7. Ten Donck werd 5 minuten voor rust terug wakker en legde er zo nog twee in het mandje. Koen Smulders antwoordde hier nog op met zijn derde afstandsschot van de dag en zo ging men rusten met een 6-8 ruststand.

Het vlaggenschip wou graag na rust snel de wedstrijd in een beslissende plooi leggen. Fabian Heemskerk schoot gelijk met een afstandschot raak. Ten Donck probeerde de scores van de Roosendaalse heren te volgen, want die waren in de eerste 15 minuten niet te stoppen en zo stond het na 15 minuten in de tweede helft 9-13.

Keep-Fit’70 speelde het laatste kwartier volwassen uit en zo floot de scheidsrechter de wedstrijd af met een 10-15 overwinning voor het Roosendaalse achttal. Zo komt Keep-Fit’70 stilaan uit de degradatiezone met 5 punten meer dan de laatste in de stand met nog vier wedstrijden te gaan.

Scores: Koen Smulders (5), Wouter Van Ammel (3), Jelle Ridders (3), Fabian Heemskerk (2) en Janneke Sijstermans (2)

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat ze er al zijn. De volgende thuiswedstrijd kan ‘het eerste’ weer zeer goed de steun van zijn trouwe supporters (jullie dus) gebruiken. Deze wordt gespeeld op zondag 7 mei tegen Dubbel Zes om 14u30, voorafgaand door thuiswedstrijden van andere seniorenteams vanaf 11u30.

Weer een hele dag korfbalplezier bij ons Kot!

Komt allen!

 

(door Wouter van Ammel)

Geplaatst in Uncategorized.

Eén reactie

  1. wat een geweldig resultaat tegen een topploeg, klasse Keep Fit 70 1 ! Heerlijk om weer eens ouderwets uit te pakken met schitterende scores, ga zo voort !!! Op naar 7 mei a.s. !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *