Keep- Fit ’70 pakt belangrijk punt tegen Crescendo

Na de zaalcompetitie stond de eerste wedstrijd van het veld op het programma voor het door Transsportbedrijf Van Osta gesponseerde team. Keep-Fit ’70 weet dat ieder punt in deze competitie belangrijk is om ook op het veld onze plek in de 3e klasse te behouden. De eerste tegenstander was Crescendo uit Leiden.

Keep- Fit ’70 startte goed aan de wedstrijd en door twee doelpunten van Fabian stonden we voor met 0-2.  Crescendo deed wat terug en dit zorgde na 9 minuten spelen voor een stand van 2-2. Twee doelpunten van Koen zorgde voor weer een voorsprong van Keep- Fit ’70 stand 2-4. De twee ploegen scoorden nu steeds om en om tot een stand van 5-7. De 5-8 kwam uit de handen van Jelle die een prachtig jumpshot wist te verzilveren. Crescendo wist nog een doelpunt te maken voor rust en dit bracht de ruststand op 6-8.

Keep- Fit ’70 startte niet scherp na de rust, waardoor Crescendo een 6-8 achterstand kon ombuigen in een 10-8 voorsprong. Doelpunten van Wouter en Helen zorgde ervoor dat Keep- Fit ’70 weer wakker werd en de stand weer gelijk werd 10-10. Daarna wist Crescendo opnieuw een gat te slaan 13-11. Met nog 10 minuten te spelen bleef Keep- Fit ’70 erin geloven en ervoor knokken. Door doelpunten van Jelle en Koen stond na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter een 13-13 eindstand op het scorebord. Een heel belangrijk punt voor Keep- Fit ’70, want hierdoor staan we nu 3 punten los van NKV die onderaan staat.

De volgende wedstrijd zal gespeeld worden op zondag 9 april om 14.30 uur op sportpark Vierhoeven. Dan is DKB uit Best de tegenstander. Hopelijk zien we iedereen dan weer langs de lijn om Keep- Fit ’70 naar de overwinning te helpen. Deze thuiswedstrijd mag het zeker een feestje worden. Er vind die dag namelijk ook een onthulling plaats van…..

 

(door Anne van Iersel)

Geplaatst in Uncategorized.

Eén reactie

  1. prachtige start van een nieuw buitenseizoen. Hopelijk blijven zondag 9 april de punten gewoon in Roosendaal en bouwen we verder…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *